Hij was nog niet van het lijstje gevinkt! Een optreden verzorgen waarbij, in dit geval, de Koning zijn opwachting maakte. Afgelopen week was het dan zover. Op het hoofdkantoor van de ABN Amro in Amsterdam stond het event van JINCK, Baas van Morgen, op het programma. Al driemaal eerder mocht ik als presentator, interviewer deze bijeenkomst aan elkaar rijgen.
Een prachtig evenement waarbij kinderen voor een dag de stoel en rol overnemen van alle grote CEO’s die Nederland kent. Prachtig initiatief en ook dit jaar weer een prachtige uitvoering vanuit de organisatie JINCK.

Het eerste lustrum was voor dit event een feit. Briefje aan de Koning gestuurd, en jawel, het bezoek werd toegezegd.
Al snel kwam de vraag vanuit de RIVD wie nu eigenlijk de presentator was van het evenement. Tijdens de werkbespreking kwam daar dan ook het verzoek. Mij kennende had JINCK enthousiast verteld dat ik Selfies had gemaakt met de grote baas van NN, met toen nog de grote baas van ABN de heer Zalm en dat ik vrij actief ben op social media.
Of ik dus absoluut geen Selfies wilde maken, ik mocht de Koning niets vragen, moest hem uiteraard aanspreken met Majesteit Welkom, mocht niet voor hem langs kruizen en al helemaal geen grappen maken over het Koningshuis in algemene zin. Er lag nogal wat druk op en even bedacht ik mij dat het fantastisch zou zijn om op het grote scherm een nieuwe editie van Lucky TV in te starten.

Na een bezoek van een herdershond die bommen kon traceren, de beveiliging alle stoelen met spiegels had gecontroleerd en ik mijzelf had gelegitimeerd begon het feest. Kriebels maakte zich meester van mij. Andere spanning dan anders.

Uiteindelijk deed de Koning zijn intreden in de zaal. Nadat ik hem had begroet en gevolg welkom had geheten was het zaak de boel aan de gang te krijgen. Alle grapjes vielen, alle grapjes waren exact binnen de lijntjes en zelfs de planning van tijd werd gehaald. Nog even op de foto met alle aanwezigen en daar vertrok de Koning.

Hij had gelachen, dat had ik gezien.

Vandaag dan per mail een mooie referentie. Iets waar ik zeker met veel plezier aan terug denk. De Koning heeft gelachen en beleefde net als ik, de organisatie en de aanwezigen een prachtige middag.
Onderstaande is wat ik over de mail mocht ontvangen vanuit de organisatie;

‘Het was zoals elk jaar weer erg leuk. En we hebben zelfs complimenten van het Koningshuis gehad over de presentatie. Ze waren erg enthousiast.’

Graag gedaan Majesteit!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse