Ieder jaar weer is het wachten op die ene dag. Een dag die ik vroeger niet kende, maar nu als hoogtepunt in de agenda plaats. De dag waarop het trouwseizoen voor mij als ambtenaar start. De eerste, daar is waar het startsein gegeven wordt. Afgelopen week was die dag voor 2016 een feit. Plaats van handeling; Renesse!

Niet heel mooi weer, maar wat een top locatie. Kasteeltje, mooie mensen en een gelukkig stel. Vroeger was de dag der dagen de komst van Sinterklaas. Als kleine jongen keek je daar naar uit, nu dus de eerste bruiloft van het seizoen.

De toespraken op maat geschreven kosten uiteraard veel tijd. Maar het is dankbare tijd. Je krijgt het meer dan dubbel terug. Reacties van uiteraard de bruidsparen, maar wat te denken van de ouders, vrienden en in sommige gevallen zelfs de kinderen! Het is met geen pen te beschrijven. Veelal uitgenodigd om aan te schuiven bij het diner of te dansen tijdens de feestavond, het hoort er allemaal bij.

In 2016 staan er helemaal bijzondere dagen op de rol. Wie in Nederland kan en mag roepen dat hij zijn zusje en ook bijna zwager in de echt mag verbinden?

Deze aankomende week mag ik mijn beste vriend trouwen en staat er ook nog een bruiloft op het programma van een bekende Nederlandse DJ.

Dankbaar dat ik dit ooit als grapje uit de hand heb laten lopen. Dit is leuk, gezellig, dankbaar en waardevol.

Laat de zomer maar beginnen, dat maakt het trouwseizoen nog een stukje mooier dan hij al is.

Veel succes met de voorbereidingen of laatste loodjes!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse