De teller staat letterlijk op 0. Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat maakt dat we met alles opnieuw moeten beginnen. Althans met cijfers en getallen. Niets verandert het nieuwe jaar wat betreft gezondheid. Was je ziek op 31 december 2016, dan is de kans vrij groot dat je op 1 januari 2017 ook ziek bent. Dat hebben we het direct over het aller belangrijkste dat bestaat, te weten gezondheid.

Wat betreft omzet, overuren en alles wat je naar getallen kunt vertalen staat op 0. We beginnen weer van voren af aan.
Als uitvoerend artiest kun je niet heel goed bepalen of inschatten hoe het jaar zal gaan verlopen. Daarbij kun je het ook lastig beïnvloeden. Het gaat zoals het gaat. Afgelopen jaar, 2016, was een bijzonder jaar met ontzettend veel mooie opdrachten, die ik als uitvoerend artiest mocht doen. In zes van de gevallen betrof het een opdracht die een link had naar awards. Dankbare zaken zijn dat. Hoe mooi is het om winnaars op een podium te mogen vragen en te mogen ontvangen.

Afgelopen jaar was het de Beste Advocaat, de Beste ICT-er, de Beste Kantoorartikelenverkoper, de Beste BMW verkoper, de Beste Makelaar en de Beste Groenteman, die ik mocht verkiezen. Dat lijkt op het eerste oog bijzonder saai, maar dat was het niet. Hoe leuk was dit!
Naast deze verkiezingen mocht ik een dertiental huwelijken sluiten als Trouwambtenaar en deed ik nog een stuk of dertig losse opdrachten. Van stand-up comedy tot dagvoorzitter tot presentator. Ieder jaar kijk je uit naar dat wat komen gaat. Je weet het niet. Natuurlijk worden Events wel ver voorafgaand aan de datum besproken en vastgelegd, maar je moet afwachten wat je krijgt. Het was een top jaar 2016. En daarom de tekst; Ik zou nu tekenen voor weer een jaar als 2016. De huwelijken staan inmiddels in de agenda. Een stuk of zestien om precies te zijn!

Wat zal ik dit jaar mogen uitreiken? Geen idee. De Beste Agentverkiezing? De Beste Leraar, de Beste Supermarkt, de Beste Brandweerman? Nogmaals, ik heb geen enkel idee. Maar ik zal er zijn wanneer het past. Vol verwachting klopt ons hart……en dat al op 2 januari.

Heel mooi jaar gewenst met louter gezondheid. Helaas weten we allemaal dat je ook dat niet op voorhand weet. Ook daarom teken ik nu voor een jaar zoals 2016 was!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse