Disciplines

Onderstaand treft u een korte omschrijving van datgene dat Jeroen Smits als uitvoerend artiest doet. Deze disciplines passen wellicht bij uw evenement, huwelijk, bedrijfsfeest of anderszins. Mocht u een optie willen plaatsen in de agenda van Jeroen, klik dan in het navigatie menu op de knop: Aanvraag. U kunt middels deze knop het contactformulier invullen. We nemen dan spoedig contact met u op.

Stand Up Comedie:

In 1994 begon het, met de winst in Moppentoppers RTL 4, allemaal met een lach. Vandaag de dag is Jeroen Smits nog veel actief als Stand Up Comedian, Grappenmaker en Humorist. Bij uw Business Club, het afscheid van uw collega of jubilaris, tijdens uw bedrijfsevenement of huwelijksfeest, Jeroen krijgt overal de lachers op zijn hand. Mooie onderbreking van een serieuze avond, dag of dagdeel. Op uw verzoek kan Jeroen een tekst op maat schrijven op de manier die u dat wenst.

Presentatie Events – Concepten:

Jeroen Smits is multifunctioneel inzetbaar als presentator van en op ieder evenement. Van de Playback Show op uw voetbalclub, tot grote Business Events. Ceremoniemeester op uw huwelijksfeest of op uw CD presentatie.

Naast deze losse opdrachten als presentator is Jeroen Smits ook inzetbaar en te boeken op vaste concepten zoals de Ik Hou van……Quiz

BABS Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand:

Sinds mei 2013 is Jeroen Smits een door de rechtbank beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Binnen Nederland mag hij dus stellen in de echt verbinden. Trouwen 2.0! Voor meer informatie surf naar www.trouwambtenaar.tv

Announcer Sport Events:

Jaarlijks wordt Jeroen Smits door tal van grote sportevenementen ingehuurd als Announcer. Een mooie Engelse term die inhoudt dat Jeroen het aanwezig publiek informeert, entertaint en vermaakt.

Opdrachtgevers in deze zijn de KNVB, FIFA, UEFA ( allen Beachsoccer ), FIVB, TIG Sports ( Beachvolleybal ), KNLTB ( Beachtennis ) en de KNHB ( EHL en WK Hockey )

Theater:

Jeroen Smits toert jaarlijks met twee programma’s langs de kleine theaterzalen in Nederland. Zijn reguliere programma en de jaarlijks terugkerende Oudejaarsconference “ Zo Was……”

Voor meer informatie en beschikbaarheid van kaarten klikt u op de knop Theater in het navigatiesysteem van deze website.

Presentatie Televisie:

Vanaf 1994, na de eerste winst van het televisieprogramma Moppentoppers, is Jeroen Smits presentator van verschillende televisieprogramma’s.

Voor een actueel en huidig overzicht van de programma’s die Jeroen presenteert of produceert, zie knop Televisie in het navigatiesysteem van deze website.

DJ (Alleen op aanvraag):

Het DJ vak is een hobby van Jeroen Smits. In zijn wat jongere jaren resident DJ van Club Cocoon in Den Haag en de Tempel ook in de residentie. Jarenlang de vaste DJ van Feestcafe Heineken Hoek in Event Center Aalsmeer. In de zomer de stranden van Salou in de winter de Skioorden van Oostenrijk en Frankrijk. Alleen op speciaal verzoek is Jeroen Smits nog als DJ te boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander event.

vergroten
vergroten
vergroten
vergroten
vergroten
vergroten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse